Den viktigste virksomheten er produksjon, konstruksjon og salg av tømmerhytter, tre-ramme hus, vinduer, trapper, møbler, gulv, dører og andre lignende produkter.

Gå til innhold

Hovedmeny

PVC vinduer/dører
PVC windows


PVC-vinduer
Vinduer er laget av  PVC , glassfiber og kompositt som er preget av holdbarhet, god varmeisolering og lett å vedlikeholde.

PVC-vinduer består av flere kammer inne i profilen som fungerer isolerende. Dess flere kamre, desto bedre isolasjon. Glassene leveres i to eller tre lag, avhengig av isolasjons grad som kreves.
For vår PVC-vinduer tilbyr vi profiler av tyske Veka

Veka Softline 70, Veka Danline 70, Veka Effektline or Elite


Den høye kvaliteten 5-kammer, 70mm tykkelse profil, 2-delt eller 3-delt glass. Slike vinduer har høy termisk og lydisolasjons funksjon,  det er lett å stelle og vedlikeholde.


PVC-vinduer kan klassifiseres i henhold til  åpningens type

1. Fastvinduer
 

2.Innadslående vinduer åpnes inn 30 grader i toppen for luftestilling og er sidehengslet og åpnes 180 grader for vasking og lufting.
Disse typer vinduer har mikroventilasjon mulighet som betjenes med en vrider.
   

3. Topp- og sidehengslende, toppsving vinduer åpnes utover
 

 

Sprosser

Sprosser er  hvit, 25mm bredde og monteres inne mellom glassene som beskytter sprossene fra støv eller smuss og gjør vinduet lett å rengjøre.

Kontakt med oss for prisliste
 

PRIS, BESTILLING
Vi produserer vinduer individuelt etter oppmåling, ulik design og åpnings type (snu - vippe vinduer, én del, todelte, tredelte osv. vinduer, balkonger, utendørs - innvendige dører). Ramme fargen er hvit som standard, men kan godt leveres i alle farger i RAL-serien.

Det  du trenger å gjøre - send oss via e-post målinger av vinduer du trenger (bredde x høy i mm) og  merk ønsket åpning type. Vi vil sende deg et pristilbud og starte prosedyren for bestilling etter din bekreftelse. Vi kan komme til deg og feste de nye vinduene hvis nødvendig. Vi kan ta ut de gamle vinduene, sette inn de nye og juster de for ca.1000kr.pr.vindu. Monteringstjeneste må avtales før arbeidet utføres. Dette også med hensyn til hver du bor, p.ga. avstand/reise og hva slags etterbehandling du trenger

 
Galeri
 
 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen